Насловна

Историјат

Документи

Црковен Одбор

Изградба

Гостинска книга

Слики ФБ

Видео

Аудио

Контакт..:: ДОНАЦИИ ::..
† Свети Наум Охридски

Kontonr.: 625368204
blz: 12000-BankAustria
Архиепископ

Митрополит

Свештеник

Богослужби

Молитви

Акатист

Житие

Пр. Календар


†мпц линкови


* Помагатели *

Avstrija-Makedonija

Avstrija-Makedonija

mirko

† ДОКУМЕНТАЦИЈА СО КОЈА СЕ ДОКАЖУВА ДЕКА ИМОТОТ Е ВО ПОТПОЛНО ВЛАСНИШТВО НА МПЦО СВЕТИ НАУМ ОХРИДСКИ - ВИЕНА †


Со документи ги демантираме дезинформациите кои се шират низ македонските православни верници во виена, дека имотот на мпцо Свети Наум Охридски во виена е на приватни лица.
† Сите права задржани / Copyright © 2011-2013 Роберт
Makedonija