Насловна

Историјат

Документи

Црковен Одбор

Изградба

Гостинска книга

Слики ФБ

Видео

Аудио

Контакт..:: ДОНАЦИИ ::..
† Свети Наум Охридски

Kontonr.: 625368204
blz: 12000-BankAustria
Архиепископ

Митрополит

Свештеник

Богослужби

Молитви

Акатист

Житие

Пр. Календар


†мпц линкови


* Помагатели *

Avstrija-Makedonija

Avstrija-Makedonija

mirko

Фотографиите се од новиот Обијект кој пред се ке биде живеалиште на свештеното лице.
Исто така во новиот обијек ке биде и сместен магацинот и бифето за пијалоци и храна.
На задната страна се наоѓаат и новите тоалети.


† Сите права задржани / Copyright © 2011-2013 Роберт
Makedonija